iLOQ S50

Låser opp en verden av muligheter for forsyningsindustrien

Holdbarhet og effektivitet er kjennetegn for iLOQ S50 låsesystemer. Systemet er verdens første og eneste NFC-drevne låssylinder som henter energi for opplåsing fra en smarttelefon.

Bli med på den digitale revolusjonen innen låsløsninger.

Mobil løsning

I kjernen av iLOQ S50 finnes en patentert NFC-drevet låssylinder. I denne løsningen vil en smarttelefon brukes både som nøkkel og strømkilde. iLOQ S50-låsen åpnes ved å berøre dørhåndtaket med en telefon. På grunn av de ultralave energikravene i låsen, kan titusenvis av åpninger gjøres med en fulladet mobiltelefon.

Enkel administrasjon

I tillegg til dørlåssylindere, har produktfamilien nøkler, nøkkeltubesylindre, skaplåser, nøkkellesere, hengelåser og installasjonsutstyr. Låssylindrene finnes som både ovale og europrofilerte modeller. Hele systemet administreres enkelt og kostnadseffektiv, med skybaserte iLOQ S10 Manager.

Administrasjon av systemet er enkelt da brukeren har sanntidsvisning av adgangsrettigheter i programvaren, mobilnøkler, låser og lesere plassert i et kart eller
på en plantegning.

Referanser

Vi har levert iLOQ S50 låsesystemer til Vegfinans

Vegfinans AS

Levert 62 låser

Levert: Mars 2021

Serie: iLOQ S50

Kundens tilbakemelding:

Vegfinans er et regionalt bompengekonsern og drifter bomstasjoner i Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet. Tidligere adgangskontroll til tekniske boder var ofte en logistikkmessig utfordring med tidkrevende distribusjon av fysiske nøkler. Overgang til iLOQ resulterte i vesentlig mer fleksibilitet for alle involverte parter hvor uforutsette behov løses i løpet av minutter. Kombinert med løpende historikk på adgang og enkel installasjon er Vegfinans godt fornøyd med oppgraderingen til iLOQ.

Vi har levert iLOQ S50 låsesystemer til Flekkefjord Kommune

Flekkefjord Kommune

Levert 160 låser og nøkkelbokser

Levert: Juli 2021

Serie: iLOQ S50

Kundens tilbakemelding:

Vi er kjempegodt fornøyd med løsningen. Assistent Partner oppleves som samarbeidsvillige, løsningsorienterte, positive og enkle å forholde seg til. Vi valgte iLOQ da vi har et samarbeid med Tellu her i Agder.

Intelligente låsesystemer

for alle lokaler

Intelligente låsesystemer for alle lokaler

Uansett hvilken type eiendom du administrerer, og hvilke utfordringer med låsing og tilgangsstyring du står overfor, tilbyr iLOQ 5-serien alltid en pålitelig og kostnadseffektiv løsning.

Boligeiendommer

Studentboliger

Offentlige bygg

Sykehus

Kontorer

Adgangskontroll

Kontakt oss i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til ditt behov for adgangskontroll og nøkkelsystem. Enten du allerede har et iLOQ-låsesystem i dag, eller du har et annet låsesystem, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag hvis du ønsker mer informasjon eller befaring.

48 10 11 00 / post@assistentpartner.no

Ønsker mer informasjon om
Jeg representerer
Ønsker du befaring?