iLOQ S5

Enda et fremskritt innenfor digital låsing

Digitaliseringen åpner for nye muligheter som iLOQ utnytter for å lage smarte låsesystemer og gir kundene mer for pengene. Neste generasjons iLOQ S5 har funksjoner og fordeler som gir bygningseiere, driftsansvarlige og nøkkelhavere høy sikkerhet og enestående brukervennlig adgangskontroll, kombinert med konkurransedyktige levetidskostnader og store besparelser.

Selvdreven låsing

Alle iLOQ-løsninger drives uten batterier. Energien som trengs genereres av bevegelsen når du setter inn nøkkelen i låsen. Data mellom låssylinderen og nøkkelens mikrochip overføres med sterk kryptering. Når adgang gis, frigis låsen i låssylinderen og låsen kan åpnes ved å vende nøkkelen. Når nøkkelen tas ut av sylinderen, lukkes låsen igjen.

Ekstern adgangskontroll

iLOQ S5 kan utvides med iLOQ Online for rask og enkel ekstern adgangskontroll av låssystemet. Du kan legge til fjernstyrte låssylindere, lesere eller tidsstyrte elektroniske dører og håndtere administrasjonen fra ett og samme system.

Referanse

iLOQ S5 hos Kuskerud Terrasse boligsameie

Kuskerud Terrasse Boligsameie, Sørumsand

75 leiligheter fordelt på 4 oppganger. Online-leser på hver hoveddør.

Levert: September 2021

Serie: iLOQ S5

Kundens tilbakemelding:

Da vi etter 15 års drift så nødvendigheten av å skifte låssystem, var det naturlig å velge Assistent Partner AS som leverandør. Sameiet var kjent med bedriften som leverandør av dørautomatikk til brukere via NAV, og hadde erfart en svært høy grad av kompetanse og vennlig imøtekommenhet ved behov for service. Assistent Partner var i tillegg anbefalt av vår forretningsfører Boalliansen.

Etter råd fra bedriften valgte vi iLOQ som system. Gjennom rådgivnings- og tilbudsfasen, og under planlegging og montering, har Assistent Partner uten unntak levert i tråd med avtaler. Vi har nå noen måneders erfaring med systemet, og brukere så vel som sameiets styre er svært fornøyd. Det hører også med til historien at Assistent Partner framsto som naturlig leverandør da vi måtte skifte ut portåpneranlegget i sameiet.

Intelligente låsesystemer

for alle lokaler

Intelligente låsesystemer for alle lokaler

Uansett hvilken type eiendom du administrerer, og hvilke utfordringer med låsing og tilgangsstyring du står overfor, tilbyr iLOQ 5-serien alltid en pålitelig og kostnadseffektiv løsning.

Boligeiendommer

Studentboliger

Offentlige bygg

Sykehus

Kontorer

Adgangskontroll

Kontakt oss i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til ditt behov for adgangskontroll og nøkkelsystem. Enten du allerede har et iLOQ-låsesystem i dag, eller du har et annet låsesystem, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag hvis du ønsker mer informasjon eller befaring.

48 10 11 00 / post@assistentpartner.no

Ønsker mer informasjon om
Jeg representerer
Ønsker du befaring?