iLOQ – nøkkelboks og nøkkelskap

Enda et fremskritt innenfor digital låsing

Med den digitale og programmerbare låsen fra iLOQ er det ikke lenger nødvendig med batterier, kabler eller tilpasning av låser. Låsen monteres raskt og enkelt i nøkkelbokser eller nøkkelskap.

Låsen høster energi fra NFC-smarttelefon eller en iLOQ nøkkelfob. iLOQ S50 fjerner behovet for regelmessig vedlikehold, som øker brukervennligheten, kostnadseffektiviteten og er positivt for miljøet. Det er ingen batterier å bytte, ingen nøkkelspor å rense og ingen bortkomne nøkler å erstatte. Systemet er testet under barske arktiske forhold for å sikre langvarig og pålitelig ytelse. Ved å unngå bruk av batterier og gjenbruk av eksisterende nøkkelbokser/skap fra Worm gir dette store miljømessige gevinster. Låsen kan settes opp med adgang for grupper og/eller med adgang til individuelle låser. I låsen logges de siste 500 bevegelsene, som kan hentes ut med en mobilnøkkel eller administreringsverktøy. Låsen er omprogrammerbar med mobilnøkkel, eller nøkkelfob.

Selvdreven låsing

NFC-smarttelefon* og nøkkel-fob fungerer både som nøkkel og som energikilde. Telefonen identifiseres med sterk PKI-basert (Public Key Infrastructure) autentisering. Låsen og telefonen bruker kryptering for gjensidig autentisering. Alle hendelser som åpning eller forsøk på åpning av lås rapporteres til skytjenesten i sanntid. På grunn av de lave energikravene i låsen, kan titusenvis av åpninger gjøres på én fulladet mobiltelefon. Når appen ikke er i bruk, ligger den i dvalemodus i bakgrunnen uten å påvirke telefonens batteri. Nøkkelfob er en oppladbar, digital nøkkel og et alternativ for tjenesteytere som ikke har kompatibel telefon, eller for tjenesteytere uten arbeidstelefoner, som for eksempel brannvesen, matlevering, ambulansetjenesten eller som nødnøkkel.

* Android med 6.0 Marshmallow – eller Apple-telefoner med iOS 13 eller nyere (gjelder iPhone 7 eller nyere)

Enkel administrasjon

Systemet administreres enkelt fra iLOQ Manager (SaaS). Programvarens adgangsrettigheter godkjennes med både personlig påloggingsinformasjon og en programmeringsnøkkel. iLOQ S50-appen mottar øyeblikkelig ny nøkkel, endring av adgangsrettigheter eller blokkerte nøkler. Systemet krever lite vedlikehold. iLOQ har åpen API kan integreres med andre systemer. Med iLOQ Manager-programvaren kan du også gi tidsbegrenset tilgang i bestemte perioder. Systemet kan skaleres og utvides etter behov, og nye brukere, nøkler eller låser kan legges til når som helst.

Enkel installasjon

Det er enkelt å gå over til iLOQ sitt digitale låsesystem. Gammel tradisjonell sylinder erstattes enkelt med en ny digital lås fra iLOQ med alle funksjoner som forventes av en e-lås. Samtidig sparer man miljøet da boksene med systemsylindere kan brukes videre. Se vår animasjonsvideo som viser hvor enkelt det er å bytte til et digitalt låsesystem.

Referanse

Nøkkelbokser med iLOQ låsesystem

Flekkefjord Kommune

160 lås og nøkkelbokser

Levert: Juli 2021

Serie: iLOQ S50

Kundens tilbakemelding:

Vi er kjempegodt fornøyd med løsningen. Assistent Partner oppleves som samarbeidsvillige, løsningsorienterte, positive og enkle å forholde seg til.

Vi valgte iLOQ da vi har et samarbeid med Tellu her i Agder.

Intelligente låsesystemer

for alle lokaler

Intelligente låsesystemer for alle lokaler

Uansett hvilken type eiendom du administrerer, og hvilke utfordringer med låsing og tilgangsstyring du står overfor, tilbyr iLOQ 5-serien alltid en pålitelig og kostnadseffektiv løsning.

Boligeiendommer

Studentboliger

Offentlige bygg

Sykehus

Kontorer

Adgangskontroll

Kontakt oss i dag!

Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til ditt behov for adgangskontroll og nøkkelsystem. Enten du allerede har et iLOQ-låsesystem i dag, eller du har et annet låsesystem, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag hvis du ønsker mer informasjon eller befaring.

48 10 11 00 / post@assistentpartner.no

Ønsker mer informasjon om
Jeg representerer
Ønsker du befaring?