iLOQ Home - appen for ditt låsesystem

iLOQ HOME

Låser opp for en smartere måte å bo

iLOQ HOME er en digital løsning for adgangskontroll som forandrer måten vi bor i private hjem. Den revolusjonerende iLOQ HOME forbedrer dagliglivet ved å øke hjemmets komfort og sikkerhet.

Rask oversikt over adgang

Det digitale låsesystemet gir oversikt over hvem som har vært inne i boligen med hovednøkkelen. Få ekstra sikkerhet og hindre uautorisert bruk.

Bedre styring på nøklene

Vis og oppdater informasjon om alle nøklene til boligen din. Sett opp profiler og tildel for eksempel enkeltnøkler til bestemte familiemedlemmer.

Tilgang til delte tjenester

Hvis borettslaget har tilleggstjenester, som for eksempel biler eller tilhengere som kan leies, kan du raskt og enkelt reservere dem.

Oppretthold det høye sikkerhetsnivået

Du kan sperre mistede eller stjålne nøkler umiddelbart, og bestille nye nøkler. Oppdater adgangsinnstillingene ved bruk av NFC-teknologi på smarttelefonen.

Lås opp hoveddøren eksternt

Åpne hovedinngangen eksternt, for eksempel for å ta imot leveringer eller ønske gjester velkommen. Du kan også dele adgangskoden for å gjøre det enkelt for venner og familie å besøke deg.

Gi adgang til leiligheten din

Med denne løsningen, som aldri tidligere har vært mulig i bomiljøer uten hovednøkkel, kan du gi adgang til tredjeparts tjenesteleverandører. Perfekt hvis noen trenger adgang til boligen din i en nødsituasjon.

Få adgang til fellesområder på en enkel måte

Åpne kalenderen og foreta og administrer reservasjoner av fellesområder i bygningen, som badstuen, vaskerommet eller treningsrommet. Det er ikke lenger nødvendig å logge på separate systemer

Banebrytende funksjoner som gjør livet enklere, tryggere og smartere

iLOQ HOME er en digital løsning for adgangskontroll som forandrer måten vi bor

Slik får du iLOQ HOME

iLOQ HOME åpner for samfunnets behov for en mer bærekraftig, sikrere og smartere måte å bo. Hvis du allerede har et iLOQ-låsesystem i boligen, eller du har et annet låsesystem i boligen, kan vi hjelpe deg. Vi gir deg profesjonell veiledning og gode råd i forhold til hva som dekker dine behov.

Kontakt oss i dag hvis du ønsker med informasjon eller befaring.

Ønsker mer informasjon om
Jeg representerer
Ønsker du befaring?